…a fost frumos!

Am primit cadouri de la Moşu’, am papat dulciuri home-made, m-am bagat sub brad si am stat acolo un pic (da, asta fac eu de Crăciun, ma bag sub brad – pentru ca încap 😛 – şi stau acolo să mă joc cu globurile), am dormit cu reni de pluş în patul meu nou şi imens..cu bune, cu rele, a fost frumos de Crăciun.

Daaaar…vine Anul Nou şi trebuie să mă trezesc! Am de făcut proiecte, am de citit şi scris pentru licenţă, am de învăţat pentru sesiune..nu foarte plăcut, dar necesar 🙂

Well, that’s all me…dar voi? voi ce-aţi făcut de Crăciun? Aţi simţit că sunteţi “acasă”? Aţi respectat tradiţiile proprii? Come on, fiecare petrece sărbătorile în felul său..cu toţii avem câte o tradiţie mai mult sau mai puţin convenţională de Crăciun..eu stau sub brad, alţii îl aşteaptă pe Moşu’ în seara de Ajun până la miezul nopţii, alţii se uită mereu la Nightmare before Christmas în Ajun (bine, aici mă încadrez şi eu, recunosc :P)..poate aveţi un glob preferat pe care îl puneţi mereu în brad sau poate că fără o anumită prăjitură nu simţiţi că e Crăciun..deşi multe din lucrurile astea se pierd în timp, pentru că ne gândim că am crescut, mă încăpăţânez  să cred că ele sunt ceea ce ne fac Sărbătorile frumoase, specifice nouă..ne dau sentimentul ăla warm and fuzzy on the inside şi ne fac să zâmbim cu toată faţa..

Voi ce tradiţii aveţi de Crăciun? Şi..ce e mai important, le-aţi respectat şi anul ăsta?

Advertisements